Kevin De Bruyne stuurt Max Verstappen videoboodschap

11 december 2021 – Kevin De Bruyne hoopt dat Max Verstappen ten koste van Lewis Hamilton  wereldkampioen in de Formule 1 wordt. De zinderende titelstrijd wordt zondag tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi beslist.

Kevin De Bruyne stuurt Max Verstappen videoboodschap

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Hi Max, Kevin De Bruyne hier. Ik wil je het beste wensen voor de race dit weekend in Abu Dhabi. Ik heb enorm genoten van je races. De strijd met Lewis is geweldig geweest, maar ik juich voor jou. Hopelijk win je dit weekend en kun je van de wereldtitel genieten", spreekt de ster van Manchester City in zijn Instagram Stories.

Verstappen en Hamilton gaan met een gelijk aantal punten de laatste race van het jaar in. Als de Red Bull-coureur zijn grote concurrent achter zich weet te houden, wordt hij de eerste Nederlandse kampioen in de Formule 1. Deze zaterdag staat de kwalificatie, die mogelijk bepalend is in de titelstrijd, op het programma.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd