Kraay ziet bij PSV 'nieuwe Madueke' rondlopen

12 december 2021, 11:33   Bijgewerkt: 12 december 2021, 11:39

Noni Madueke begon dit seizoen stormachtig, waardoor hij bij veel clubs op de radar staat. Mocht hij vertrekken, dan heeft PSV zijn opvolger mogelijk al binnen. Hans Kraay junior is namelijk lovend over Johan Bakayoko, die momenteel furore maakt bij de beloftenploeg van de Eindhovenaren.

"Johan Bakayoko, daar zit zoveel Madueke in", begint de analist lovend bij Goedemorgen Eredivisie, waarna hij een paar beelden laat zien van de aanvaller. "Wat hij laat zien, is mooi. Ze hebben echt een pareltje in huis. Hij speelde zoals Madueke deed tegen Ajax, in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Dit gaat een hele goede speler worden. Het is ook zo'n leuke jongen, bij elke contractverlenging nodigt hij z'n hele familie uit."

Hedwiges Maduro zit ook aan tafel en ziet bij Jong PSV juist een andere speler uitblinken de laatste tijd: Isaac Babadi. "Die komt er ook aan. Hij is niet normaal." Presentator Milan van Dongen kan dat beamen. Hij zag de voetballer afgelopen zomer in actie tijdens de Future of Football Cup. "Ik viel echt van mijn stoel. Hij kan mooi doorschuiven als Bakayoko misschien doorschuift naar het eerste team."

Bakayoko speelt sinds 2019 in Eindhoven, dat hem destijds oppikte bij Anderlecht. Vorig seizoen maakte hij al zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie en inmiddels is hij een vaste waarde bij de ploeg van Ruud van Nistelrooij. In zeventien wedstrijden op het tweede niveau scoorde hij zes keer en gaf hij vijf assists. De aanvaller ligt nog vast tot medio 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen