'Ten Hag heeft Manchester United-top overtuigd met CL-succes'

12 december 2021, 12:06   Bijgewerkt: 14 december 2021, 08:01

Erik ten Hag moet deze zomer de nieuwe trainer van Manchester United worden. Het bestuur van de Engelse club zou helemaal overtuigd zijn nu de Amsterdammers onder zijn leiding achttien punten hebben behaald in zes Champions League-duels. Daarnaast zorgt de trainer voor verbazing door mislukte Premier League-spelers te laten renderen.

Zo wijst The Daily Mirror naar Sébastien Haller, Davy Klaassen, Steven Berghuis en Maarten Stekelenburg. Die spelers wisten in Engeland allemaal niet te overtuigen, maar hebben hun klasse laten zien in Amsterdam. Niet alleen in de competitie, die een stuk lager aangeschreven staat dan de Premier League, maar ook in Europa. Mede daardoor denkt het bestuur van United aan de trainer, die zelfs routiniers beter kan laten renderen in een team.

Lees ook: Britse krant pakt uit: 'Drie topclubs richten pijlen vol op Ten Hag'

Dat Ten Hag goed is met jeugdspelers is al langer geen geheim meer. Zo groeide Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Frenkie de Jong eerder al uit tot topspeler bij Ajax, terwijl de volgende lichting zich momenteel laat gelden. United zou meer gebruik willen maken van jeugdspelers, aangezien de afgelopen jaren dure aankopen zijn gedaan die niet renderen. De club ziet daarom liever spelers vanuit de academie doorkomen voor de breedte van de ploeg.

Sinds het vertrek van Ole Gunnar Solskjær wordt er veel gepraat over een mogelijke opvolger. Ralf Rangnick maakt dit seizoen af, maar hij lijkt na dit seizoen plaats te moeten maken. Naast Ten Hag werd ook Zinedine Zidane veel genoemd als nieuwe keuzeheer, maar hij zou geen trek hebben in een Engels avontuur. Dat betekent dat de Nederlander met stip op nummer één staat.

Lees ook: Ten Hag ziet avontuur in buitenland zitten: "Ben er wel klaar voor"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen