Slot gefrustreerd na remise Feyenoord: "Hadden recht op meer"

12 december 2021, 17:12   Bijgewerkt: 12 december 2021, 17:54

Feyenoord-trainer Arne Slot houdt een slecht gevoel over aan de wedstrijd tegen FC Groningen. Ondanks een groot veldoverwicht en meer kansen bleven de Rotterdammers zondagmiddag slechts steken op een gelijkspel. "Ik baal hier van, want ik denk dat we recht hadden op meer", zei de coach.

Tegenover het Algemeen Dagblad ging de oefenmeester in op het gelijkspel. "Na een matige eerste helft, speelden we een heel goede tweede. We kregen voldoende kansen, maar die maakten we niet." In totaal schoot Feyenoord bijvoorbeeld veel vaker richting het vijandelijke doel dan opponent FC Groningen en kreeg het liefst elf (tegenover nul) corners, maar de teller bleef slechts steken op één goal.

"Elke wedstrijd die we spelen, krijgen wij veel meer kansen dan de tegenstander. Dat is onze huidige situatie. De tegenstander heeft vaak minder kansen nodig dan wij. Het is frustrerend dat het vandaag niet lukt om er meer dan één te maken", analyseerde Slot, die daardoor flink baalde van de remise.

Lees ookFeyenoord sowieso niet als koploper De Klassieker met Ajax in

Ook middenvelder Guus Til baalde tegenover ESPN flink van het puntenverlies. "FC Groningen heeft geen kans gehad en dan krijg je een doelpunt tegen via een lange bal", baalde Til, die tot de tegentreffer vond dat er niets aan de hand was voor zijn elftal. "We hebben veel gecreëerd en veel kansen gehad om de voorsprong uit te breiden. Dat deden we niet en daardoor heb je ergens het gevoel dat 'ie aan de andere kant kan vallen. Dat heb je als je maar één doelpunt voorstaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen