'Zahavi overweegt na tweede inbraak Nederland te verlaten'

13 december 2021, 09:21   Bijgewerkt: 13 december 2021, 12:41

Eran Zahavi overweegt Nederland te verlaten nu hij opnieuw slachtoffer is geworden van een inbraak, claimt het Israëlische Ynet. Terwijl de spits van PSV met zijn familie in Dubai verbleef, werd er zondag ingebroken in de woning van  Zahavi in Amsterdam. De familie van de aanvaller zou in shock zijn.

Het was de tweede keer in ongeveer een half jaar tijd dat inbrekers toesloegen in het huis van Zahavi. De spits en zijn vrouw Shay zijn naar verluidt 'compleet geschrokken' dat er opnieuw een inbraak heeft plaatsgevonden en vragen zich af wat er zou zijn gebeurd als zij op dit moment niet in Dubai zouden verblijven. Daar revalideert Zahavi van een knieblessure die hij tijdens de interlandperiode opliep.

Eerder dit jaar sloegen gewapende toe toen het gezin van Zahavi wél in de woning aanwezig was. Daarbij werden de vrouw en kinderen van de Israëlische spits vastgebonden. Ondanks de traumatische ervaring, besloot de familie-Zahavi in Nederland te blijven. "Het eerste wat mijn vrouw zei was: ik wil gewoon naar huis, naar mijn familie en ouders. Ik heb genoeg levenservaring om niet onder druk een beslissing te nemen. Naarmate de dagen en uren vorderden, begreep ze dat het belangrijk was om te blijven en door te gaan. De club heeft ons overal in gesteund, ook met de beveiliging. Dus besloten we dat er geen enkele reden was om te vluchten", zei de spits destijds.

Maar de kaarten liggen anders, nu er voor de tweede keer is ingebroken in de woning van Zahavi. De spits heeft in Eindhoven een contract dat aan het einde van het seizoen afloopt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen