Barça tegen Napoli in tussenronde Europa League

13 december 2021, 13:22   Bijgewerkt: 13 december 2021, 14:25

FC Barcelona neemt het in de tussenronde van de Europa League op tegen Napoli. Dat heeft de loting in Nyon maandagmiddag uitgewezen.

Barça eindigde de groepsfase van de Champions League op de derde plaats en is daarom veroordeeld tot het spelen van de tussenronde van de Europa League. Daarin waren Real Betis, Sporting Braga, Dinamo Zagreb, Lazio, Napoli, Olympiakos, Rangers en Real Sociedad de mogelijke tegenstanders. Die clubs eindigden de groepsfase van de Europa League op de tweede plaats. Barça werd gekoppeld aan Napoli, de huidige nummer vier van de Serie A.

Het Nederlands getinte Atalanta, dat de groepsfase van de Champions League op de derde plaats besloot, treft na de winterstop een Griekse tegenstander. Hans Hateboer, Marten de Roon en Teun Koopmeiners gaan het opnemen tegen Olympiakos. Het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst staat voor een zware opgave: de Schotten nemen het in de tussenronde op tegen het Borussia Dortmund van Donyell Malen, dat derde eindigde in de Champions League-groep van Ajax.

De volledige loting

Sevilla - Dinamo Zagreb

Atalanta - Olympiakos

RB Leipzig - Real Sociedad

FC Barcelona - Napoli

Zenit St. Petersburg - Real Betis

Borussia Dortmund - Rangers FC

FC Sheriff - Sporting Braga

FC Porto - Lazio

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen