Vormer opnieuw boos op coach: spelers achter aanvoerder

13 december 2021, 14:45

Ruud Vormer beleeft niet de meest fijne periode in zijn succesvolle verblijf bij Club Brugge. De Nederlander draagt al jarenlang de aanvoerdersband, maar pendelt dit seizoen tussen de bank en de basis. In de Champions League kwam hij deze week nog als invaller in actie, in de competitie werd hij pas in de rust binnen de lijnen gebracht. Eerder dit seizoen was hij ook al meermaals boos over een reservebeurt.

Vormer is het oneens met zijn reserverol en stormde na afloop van de wedstrijd het kantoor van hoofdcoach Philippe Clement binnen, zo weet Het Nieuwsblad. Vormer snapt niets van zijn reserverol en vindt dat hij meer krediet verdient. Hij is van mening dat zijn huidige status niet bij zijn prestaties van de laatste jaren en ook dit seizoen past.

Vormer kan rekenen op de steun van zijn ploeggenoten, die recht achter de captain van Brugge staan. "Iedereen kent zijn kwaliteiten", aldus Charles de Ketelaere in gesprek met de Belgische krant. "Ruud is nog steeds onze kapitein en een echte leider. Hij zet zich altijd in, ongeacht of hij speelt of niet. Dat is iets om respect voor te hebben."

De 33-jarige Vormer verkaste in 2014 van Feyenoord naar Club Brugge, waar hij uitgroeide tot vaste waarde. Hij speelde liefst 338 wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor 62 goals. Vormer kroonde zich viermaal tot Belgisch landskampioen en speelde zelfs vier interlands voor het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen