United sluit trainingscomplex door positieve tests, PL-duel op de tocht

14 december 2021, 09:41

Het Premier League-duel van Manchester United tegen Brentford van dinsdag, gaat mogelijk niet door. Meerdere leden binnen de selectie van de Engelse topclub zijn namelijk positief getest op het coronavirus.

Dat meldt Manchester United op haar officiële spreekbuis. The Reds Devils laten zich in dat bericht niet uit over het aantal positieve tests en ook is onduidelijk over welke spelers het precies gaat. 'De positief geteste personen zijn in isolatie gegaan, zoals de Premier League-richtlijnen voorschrijven', stelt de club. 

Door de coronabesmettingen, heeft Manchester United besloten het trainingscomplex voor zeker vierentwintig uur te sluiten. Er kan dus niet worden getraind, waardoor spelers in hun eigen omgeving hun conditie op peil moeten houden. Manchester United is nu met de Premier League in gesprek om te kijken of het wel veilig en verstandig genoeg is om het uitduel tegen Brentford dinsdag (20.45 uur) te spelen. 

Lees ook: Corona-uitbraak Tottenham Hotspur: mogelijk goed nieuws voor Vitesse?

Manchester United is niet de enige ploeg die hinder ondervindt van coronabesmettingen. Ook Tottenham Hotspur zag zijn duel afgelopen weekend - tegen Brighton and Hove Albion - worden afgelast, vanwege een dusdanig aantal positieve tests. Om die reden ging ook het Conference League-duel tegen Stade Rennes niet door, waardoor de kans groot is dat Vitesse en niet Tottenham Hotspur Europees overwintert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen