Van Polen put moed uit zege Verstappen: "Er zijn altijd kansen"

14 december 2021, 20:43

Bram van Polen kon de pers eindelijk met een lach te woord staan. Hij zag PEC met 4-0 winnen van MVV. De verdediger kwam na een uur spelen binnen de lijnen. Het was zijn eerste wedstrijd in een paar weken, aangezien hij een tijdje aan de kant stond met een blessure. Dat hij terugkeert met een zege is een enorme luxe, zo stelt de aanvoerder.

"Het is ook wel eens lekker om in te vallen als je 2-0 voorstaat. Het is een ongekende luxe hier", vertelt Van Polen lachend voor de camera van ESPN. "Ik heb twee dagen meegetraind, dat ging goed. Daarom hadden we afgesproken dat ik een half uurtje mee kon doen. Dat kon nu mooi. Ik moet zeggen, invallen was wel even taai. Na tien minuten had ik de tong op m'n schoenen, maar uiteindelijk was het wel lekker om weer even te voetballen."

De afgelopen wedstrijden moest de aanvoerder dan ook vanaf de tribune toekijken hoe zijn ploeg het deed. "Dat was wel moeilijk. Je ziet dat wij weinig vertrouwen hebben. Ik hoop dat deze wedstrijd een beetje zelfvertrouwen geeft. Ik houd me vooral vast aan afgelopen zondag met Max, dat het in de allerlaatste ronde nog volledig om kan draaien", doelt hij op de wereldtitel van Verstappen in de Formule1. "We staan er heel beroerd voor in de Eredivisie, maar er zijn altijd nog kansen. We moeten er vol voor gaan."

Van Polen weet dat de overwinning 'slechts' gehaald werd tegen MVV, dat in het rechterrijtje van de Keuken Kampioen Divisie staat. "Maar ik vond ons echt wel goed spelen vandaag. Ik heb een paar jonge jongens echt heel goed zien spelen. Dat geeft in ieder geval een boost voor de toekomst. De goede dingen moeten we meenemen, die hebben we dit seizoen niet veel gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen