Messi over vriendschap met Agüero: "Dat blijft zo buiten het veld"

15 december 2021, 17:46

Lionel Messi heeft woensdagmiddag gereageerd op het plotseling afscheid van Sergio Agüero. De Argentijn van FC Barcelona hangt vanwege hartproblemen noodgedwongen zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Via Instagram liet Messi van zich horen.

"We hebben zo'n beetje onze hele loopbaan samen gespeeld, Kun. We hebben geweldige dingen meegemaakt en ook dalen gekend. Maar alles heeft ons dichterbij elkaar gebracht en sterker gemaakt. Het heeft onze vriendschap gemaakt en die zal buiten het veld blijven. Je zal altijd blij zijn omdat jij iemand bent die blijdschap verstuurd. Degenen die van je houden, zullen altijd naast je blijven staan."

Agüero kondigde woensdag op een ingelaste persconferentie zijn afscheid aan. "Dit is een ongelooflijk moeilijk moment voor mij, maar ik kan niet anders. Tien dagen geleden heb ik besloten dat het zo niet verder kon. Het gaat om mijn gezondheid. Ik ben iedereen enorm dankbaar bij de clubs waar ik heb gespeeld: Atlético Madrid, Manchester City en Barça", aldus de spits, die ook van anderen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/394720/aguero-krijgt-steun-bedankt-voor-het-plezier-dat-je-ons-gaf/,_blank,lovende woorden] kreeg.

Messi en Agüero speelde jarenlang samen in de nationale ploeg van Argentinië. Afgelopen zomer leken de vrienden eindelijk in de clubverband samen te gaan voetballen bij Barcelona. Agüero maakte namelijk transfervrij de overstap van Manchester City naar Camp Nou. Messi liet Barcelona echter na jaren achter zich om aan de slag te gaan bij Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen