PSV met nieuwe namen op jacht naar winst op Fortuna

15 december 2021, 20:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roger Schmidt heeft zijn PSV woensdagavond op vijf plekken gewijzigd voor de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De trainer van de Eindhovenaren heeft in iedere linie veranderingen doorgevoerd. Alleen Joël Drommel staat wel gewoon onder de lat bij PSV.

Het was eigenlijk de bedoeling dat Yvon Mvogo zou keepen tegen Fortuna, maar de tweede doelman van PSV is ziek. Daarom is Drommel gewoon van de partij. Hij wordt in de achterhoede bijgestaan door Phillipp Mwene, André Ramalho, Armando Obispo en Philipp Max. Onder meer Olivier Boscagli zit daarom naast Schmidt op de reservebank.

Het middenveld wordt gevormd door Ibrahim Sangaré, Érick Gutiérrez en Mario Götze. Voorin moeten Yorbe Vertessen, Carlos Vinícius en Ritsu Doan voor gevaar en doelpunten zorgen. Marco van Ginkel, Cody Gakpo en Bruma zitten wel op de bank voor het geval Schmidt iets wil veranderen. Datzelfde geldt voor Maximiliano Romero, die afgelopen zondag zijn invalbeurt tegen NEC nog benutte om met een indrukwekkende assist de drie punten veilig te stellen.

Opstelling PSV: Joël Drommel; Phillipp Mwene, André Ramalho, Armando Obispo, Philipp Max; Ibrahim Sangaré, Érick Gutiérrez, Mario Götze; Yorbe Vertessen, Carlos Vinícius, Ritsu Doan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen