Bijlow gaat weer in de fout: "Ik had gewoon moeten blijven staan"

15 december 2021, 21:31

Feyenoord-doelman Justin Bijlow is sinds zijn herstel van corona nog altijd niet in zijn topvorm teruggekeerd. Eerder ging hij al opzichtig in de fout tegen Maccabbi Haifa en ook tijdens de bekeruitschakeling van Feyenoord tegen FC Twente ging hij niet vrijuit. De doelman ging onder een hoge bal door, waarna Twente profiteerde.

Tegenover ESPN geeft hij zijn fout echter ruiterlijk toe. "Ik zag dat de bal werd afgeslagen naar de zijkant en ik denk: die blijft binnen. Ik probeer hem weg te schieten, of wat dan ook, maar hij was gewoon eerder. Ik had gewoon moeten blijven staan. Voetbal gaat nu eenmaal gepaard met tegenslagen. Vanavond mag je balen maar vanaf morgen gaat de knop om naar komende zondag. Dan staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma."

Ook in algemene zin was het een vrij pijnlijke avond voor Feyenoord. "We geven weer weinig weg, net als tegen FC Groningen, maar er zijn weer twee momenten waaruit zij scoren. De keeper van de tegenstander heeft ook weer een goede avond tegen ons, net als de vorige keer. Je loopt weer met veel irritatie van het veld."

"We domineerden, kregen de meeste kansen, maar slaagden er alleen niet in om te winnen. Het is nog kut vanavond, maar morgen gaat die knop om." Zondag speelt Feyenoord een cruciaal duel tegen Ajax. Beide ploegen staan nu een punt achter op koploper PSV en dus zal De Klassieker van grote invloed zijn op de titelrace.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen