Unnerstall verklaart topprestatie en verdedigt Drommel

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 december 2021 – Feyenoord had woensdagavond tegen FC Twente genoeg kansen om zich te verzekeren van een plek in de volgende bekerronde. De schutters vonden echter telkens doelman Lars Unnerstall op hun pad. Na afloop verscheen de uitblinker van Twente voor de camera. 

Unnerstall verklaart topprestatie en verdedigt Drommel

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het was best een leuke wedstrijd", zei de doelman na afloop tegenover ESPN. "Als je ziet hoe iedereen erin zat, iedereen vocht voor de ploeg. Het was best leuk om dit team te spelen." Over zijn eigen rol, een totaal van liefst acht reddingen, bleef hij bescheiden. "Als je wint is het lekker, dan maakt het niet uit of ik wel of niet veel te doen krijg."

Toch moest hij erkennen dat hij een belangrijk aandeel had in de zege. "Iedere keeper weet: als je een paar ballen goed pakt, kom je wel lekker in de wedstrijd", verklaarde hij die topprestatie. "Dan denk je: er kan niet veel gebeuren. Dan heb je nog meer vertrouwen in jezelf. Dat was vandaag zo, dat was natuurlijk mooi."

Drommel
Waar Unnerstall nu veel lof krijgt bij Twente, wordt Joël Drommel bij zijn oude club PSV juist flink bekritiseerd. De doelman greep de media-aandacht daarom ook aan om het op te nemen voor de jonge doelman. "PSV staat op één en doet toch iets goed", werd Unnerstall geciteerd door Tubantia. "Joël is gewoon een prima keeper. Hij heeft wat tijd nodig om te wennen aan een grote club. Aan internationaal spelen en alle ogen die naar je kijken."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd