Coronaperikelen houden aan: wéér streep door PL-duel

16 december 2021, 14:52

Tottenham Hotspur kan voor de derde keer op rij niet in actie komen door corona. Dit keer is het niet de club zelf, maar tegenstander Leicester City die met te veel coronagevallen in de selectie kampt. Het besluit om de wedstrijd uit te stellen werd slechts zeven uur voor de wedstrijd bekend.

Op de websites van beide clubs valt te lezen dat Leicester kampt met een toenemend aantal coronabesmettingen binnen de selectie. Om die reden is donderdagochtend een verzoek ingediend om de wedstrijd, die eigenlijk dezelfde avond om 20:30 uur zou beginnen, te verplaatsen. De club zou niet meer in staat zijn om een volwaardig elftal op de been te brengen. De Premier League heeft daarom gehoor gegeven aan die oproep. 

In Engeland loopt de coronasituatie ook bij de clubs inmiddels behoorlijk uit de hand. De wedstrijd tussen Tottenham en Leicester is in een week tijd al de vierde in de Premier League-wedstrijd die om deze reden is afgelast. Eerder gingen wedstrijden niet door wegens uitbraken bij Tottenham zelf, Watford en Brentford. Thomas Frank, trainer van laatstgenoemde, deed daarom een oproep om de komende speelronde in zijn geheel te schrappen.

Lees ook: Premier League-coach luidt noodklok: "Schrap deze speelronde"

Lees ook: Conte over Conference League: "We verdienen het om te spelen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen