Oranje in Nations League gekoppeld aan België, Polen en Wales

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 december 2021 – Het Nederlands Elftal neemt het in haar Nations League-poule op tegen België, Polen en Wales. Dat heeft de loting in Nyon donderdagavond uitgewezen.

Oranje in Nations League gekoppeld aan België, Polen en Wales

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De eerste vier speelrondes van de derde editie van de Nations League beginnen in juni volgend jaar. De laatste twee duels in de groepen staan voor september gepland, twee maanden voor de start van het WK in Qatar. Het Nederlands elftal bevindt zich ook in het nieuwe Nations League-seizoen in in Divisie A, het hoogste niveau.

Onder andere België rolde dus als tegenstander van het Nederlands elftal uit de koker. Wanneer de burenruzies met de Rode Duivels zullen worden afgewerkt, is nog niet duidelijk. UEFA komt spoedig naar buiten met alle definitieve speeldata. Als Nederland aan kop eindigt in de groep met dus de Belgen, Polen en Wales, plaatst het zich voor de Final Four van de competitie. Iets dat in 2019 ook lukte, toen Oranje de finale van de eindronde nipt (1-0) verloor van Portugal.

Lees ook: Dit is de volledige loting van de groepsfase van de Nations League

Ook biedt de Nations League ook nu weer een vangnet voor ploegen die zich niet rechtstreeks plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland. Dat concept lijkt echter niet meer te zijn zoals eerder, ook daarover komt UEFA later in de lucht. Frankrijk is de meest recente winnaar van de Nations League. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps was eerder dit jaar in de finale in Milaan te sterk voor Spanje.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd