Interessante odds: "Spelers moeten vechten als Max en Lewis"

19 december 2021 – Pep Guardiola haalt inspiratie uit de zinderende ontknoping in de Formule 1. In aanloop naar de uitwedstrijd tegen Newcastle United vertelt de trainer van Manchester City over de lessen die hij heeft geleerd van de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Denk je dat de Engelse topclub vanmiddag wint op St. James' Park? Speel mee bij Bet365!

Interessante odds: "Spelers moeten vechten als Max en Lewis"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Verstappen won afgelopen weekend na een krankzinnige slotronde in Abu Dhabi ten koste van Hamilton de wereldtitel in de Formule 1. "Je hebt in de Formule 1 gezien dat alles mogelijk is. Verstappen en Hamilton zijn geweldige kampioenen, maar je hebt succes niet altijd in de hand. Het kan soms gebeuren dat iets anders bepaalt wie de winnaar wordt. Zelfs als het perfect gaat, zijn er zaken waar je geen controle over hebt: een regel, de VAR of een slechte beslissing. Er kunnen dingen gebeuren die ervoor zorgen dat je toch niet wint. De spelers moeten, zoals Verstappen en Hamilton hebben gedaan, vechten tot het einde", aldus Guardiola tijdens een persmoment.

Man City favoriet
Het is de vraag of Guardiola de les die hij heeft geleerd kan overbrengen op zijn spelers. Manchester City is vanmiddag in elk geval de favoriet om het competitieduel met Newcastle United te winnen. Voor een overwinning van de huidige koploper van de Premier League staat bij Bet365 een odd van 1.18. Denk je dat het ambitieuze Newcastle voor een daverende stunt gaat zorgen? Een zege van de thuisploeg kan je 13 (!) keer je inleg opleveren.

Newcastle United en Manchester City nemen het vanaf 15.00 uur tegen elkaar op. Raheem Sterling opende in twee van de laatste drie wedstrijden de score namens de Engelse koploper. Denk je dat de aanvaller ook vandaag het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt? Zet in en krijg 6.00 keer je inleg terug. Voor een goal van Nathan Aké, die midweeks tegen Leeds United (7-0) trefzeker was, staat een quotering van 8.50.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Eredivisie

gerelateerd