Schot onderkant lat Dumfries helpt Inter, degradatiezorg Weghorst

17 december 2021, 22:50

Denzel Dumfries heeft zich vrijdagavond weer eens van zijn beste kant laten zien voor Inter Milaan. De koploper won eenvoudig met 0-5 bij het in nood verkerende Salernitana en Dumfries was daarin verantwoordelijk voor de tweede treffer. Daarmee staat hij inmiddels als rechtsback op twee goals en twee assists in de Serie A.

Naast Dumfries stond ook Stefan de Vrij in de basis en zij zagen Ivan Perisic de score al na ruim tien minuten openen met een rake kopbal uit een corner. Na een halfuur spelen was Dumfries mee naar voren gesprint, werd hij vrijgelaten in de as en schoot hij vol overtuiging via de onderkant van de lat de 0-2 binnen. Met een uitbraak maakte Alexis Sánchez er 0-3 van, was Lautaro Martinez verantwoordelijk voor de volgende treffer en besliste Roberto Gagliardini de wedstrijd op 0-5.

Weghorst in degradatiezorgen

Wout Weghorst nam het op zijn beurt met VfL Wolfsburg op tegen koploper Bayern München. Wat een stunt had moeten worden, liep uit tot een flinke oorwassing. Bayern was met 4-0 te sterk door doelpunten van Robert Lewandowski, Dayot Upamecano, Leroy Sané en Thomas Müller. Wolfsburg is momenteel bezig aan een dramatische reeks van zeven nederlagen op rij.

Zo ligt het nu uit Europa, door vierde te worden in de Champions League-poule en heeft het in eigen competitie degradatiezorgen. Hoewel het nog op de twaalfde plek staat, heeft het maar drie punten voorsprong op Augsburg, dat onder de streep staat. Alle onderstaande ploegen komen nog in actie, waardoor het nog door vier ploegen ingehaald kan worden. De vraag is hoe lang de opvolger van Mark van Bommel Florian Kohfeldt nog aan het roer mag blijven staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen