Berghuis haalt uit: "Slot legt bloot wie de stoorzenders waren"

19 december 2021, 17:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Steven Berghuis keerde zondagmiddag als speler van Ajax terug in De Kuip. Er was deze week veel te doen over de ex-Feyenoorder, die in Rotterdam een zwakke wedstrijd speelde. Desondanks namen de Amsterdammers de drie punten mee naar huis en daar is Berghuis blij mee.

"Dit was een aparte dag, het is speciaal om hier terug te komen", aldus Berghuis voor de camera van ESPN. "Natuurlijk wel in een andere setting omdat er geen publiek bij is. Het is bijzonder om tegen mijn oud-ploeggenoten te spelen. Ik ken hier nog veel mensen, waarmee ik een goede band en relatie heb. Dat was dus ook wel weer leuk. Het was geen geweldige wedstrijd, maar ik ben blij met de drie punten."

Lees ook: Vijf conclusies na de Klassieker

Onder de fans van Feyenoord leeft nog altijd veel woede over de pikante transfer. "Dat is best wel lastig en ik moet er boven staan. Je moet dan ook een grote jongen zijn. Als je deze stapt maakt, weet je dit vantevoren. Natuurlijk nemen ze me dit niet in dank af, maar daarna wordt alles ook opgeklopt. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag, maar ik kan ze dit ook niet kwalijk nemen. Soms houd je wel je hart vast of het goed gaat. Ik ben dankbaar dat het zo is gegaan."

De Ajacied ging ook nog in op het zwakke seizoen met Feyenoord. "Vorig jaar verloren we op een gegeven moment meer dan dat we wonnen. Er zat heel veel frustratie in de ploeg. Dat kwam ook door een aantal mensen die zich de laatste weken ook in de media hebben uitgelaten. Dan bedoel ik eigenlijk Cor Pot. Die heeft het mij wel heel erg moeilijk gemaakt. Dat zie je nu ook aan heel Feyenoord, ze zijn allemaal opgeleefd. Ik denk dat Arne Slot goed blootlegt wie de stoorzenders waren"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen