Van Bronckhorst reageert op uitspraken Berghuis over Cor Pot

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 december 2021 – Giovanni van Bronckhorst heeft gereageerd op de uitspraken die Ajacied Steven Berghuis heeft gedaan over voormalig Feyenoord-assistent Cor Pot. De trainer van Rangers werkte bij Feyenoord samen met de aanvaller.

Van Bronckhorst reageert op uitspraken Berghuis over Cor Pot

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Afgelopen zondag na de door Ajax met 0-2 gewonnen Klassieker uitte Berghuis zijn onvrede over hoe hij in zijn laatste jaar in Rotterdam-Zuid werd behandeld. Vooral Pot, die de rechterhand van Dick Advocaat was in de Feyenoord-dug-out, kreeg er flink van langs. Die uitspraken verbazen Van Bronckhorst niet.

"Het is niet voor het eerst dat ik dit zie", zegt hij in de voetbaltalkshow Rondo op Ziggo Sport. "Er is de afgelopen maanden veel gebeurd voor Steven, vooral na zijn overstap naar Ajax. Dat is natuurlijk een pikante overstap geweest, maar wat erna is gebeurd, wil je niet in het voetbal."

Lees ook: Berghuis haalt uit: "Slot legt bloot wie de stoorzenders waren"

Van Bronckhorst heeft het met Berghuis ook over die struggles gehad. "Ik heb regelmatig contact met hem en dan hebben we het over van alles, dus ook daarover. Dat heb ik met meerdere spelers, maar ook met hem. We hebben een mooie tijd gehad bij Feyenoord en hadden een goede band samen, dus dan houd je contact."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd