Feyenoord heeft 'main targets'; Pedersen naar Italië?

20 december 2021, 14:01   Bijgewerkt: 20 december 2021, 14:44

Feyenoord hoopt zich komende winterstop hoe dan ook te roeren op de transfermarkt. De Rotterdammers hebben twee spelers in het vizier die de selectie van coach Arne Slot van een kwaliteitsimpuls moeten voorzien. Met het duo hoopt Feyenoord de jacht op de landstitel te heropenen.

Feyenoord kreeg zondagmiddag een gevoelige tik van Ajax, dat met 0-2 te sterk was in de Kuip. Daardoor bedraagt de achterstand op de Amsterdammers nu drie punten en heeft koploper PSV vier punten voorsprong. Een strijd om de titel is na de winter echter nog niet uitgesloten. Daarom voelen de Rotterdammers zich genoodzaakt om de markt op te gaan.

Daarvoor zijn twee namen concreet. Feyenoord hoopt nu wél Amad Diallo naar Rotterdam te halen. Het megatalent van Manchester United stond in de zomer al op het punt om naar Feyenoord te verkassen, maar een blessure gooide op het allerlaatste moment roet in het eten. Volgens Feyenoord Transfermarkt wil de club deze winter een nieuwe poging wagen. Ook LOSC Lille-verdediger Domagoj Bradaric staat op de lijst. Voor hem hopen de Rotterdammers een optie tot koop op te nemen in de deal. Bradaric komt niet aan spelen toe bij de regerend Frans landskampioen.

Eerder deze week werd Marcus Holmgren Pedersen nog in verband gebracht met een vertrek. De Noorse rechtsback is aan een sterk debuutseizoen bezig en heeft daarmee de interesse gewekt van het Italiaanse Bologna. Dat meldt Corriere Dello Sport. De middenmoter van de Serie A zal wel flink de portemonnee moeten trekken: Pedersen ligt nog tot 2026 vast in de Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen