Vertrekt Bazoer bij Vitesse? "Wordt wat getrokken"

20 december 2021, 21:52

Riechedly Bazoer was afgelopen zomer duidelijk: hij wilde vertrekken. In de winterse transferperiode komt de interesse mogelijk weer op gang. Mocht hij het seizoen wel af moeten maken bij Vitesse, dan ziet de centrale verdediger annex middenvelder dat absoluut niet als straf.

"Er wordt hier en daar wat getrokken. Maar ik wil niets overhaasten en een verkeerde beslissing nemen. Alles moet kloppen. Alleen kan het heel snel gaan in de voetbalwereld", vertelt Bazoer over de interesse van dit moment. In Arnhem komt al zijn potentie eruit, weet de oud-speler van Ajax. "Ik zit al een tijdje in een goede flow en ben hier erg gelukkig. Met de trainer praat ik veel. Hij geeft me vertrouwen, ik voel me echt op mijn gemak. Maar ook hij weet hoe het soms werkt in het voetbal. We zien wel hoe het loopt. Het zou absoluut geen straf zijn om het seizoen hier af te maken."

Voor Vitesse is het een moeilijke keuze. De voetballer is een van de sterkhouders, maar zijn contract loopt in de zomer af. Een winterse transfer is daarom de enige manier om nog iets aan hem te verdienen. Desondanks verwacht trainer Thomas Letsch dat Bazoer het seizoen in Arnhem afmaakt, vertelt hij aan Omroep Gelderland. "Ik denk niet dat hij in de komende periode al vertrekt. Dat verwacht ik wel aan het einde van het seizoen. Hij heeft het hier goed. Ik hoop dat we hem kunnen houden."

Bazoer was deze zomer dicht bij een transfer naar Olympique Marseille, dat circa vier miljoen euro voor hem overhad. Dat vonden de Arnhemmers te weinig, waardoor de Franse club verder zocht. Het zorgde voor woede bij Bazoer, die door het mogelijke vertrek een tijdje buiten de selectie werd gehouden door de oefenmeester. Uiteindelijk keerde hij terug binnen de ploeg en zette hij de lijn van afgelopen seizoen door. Dat zorgt ervoor dat hij nog steeds kan rekenen op de nodige interesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen