NAC-spits Bilate gaat los op Twitter: 'Als ik morgen de pijp uit ga'

21 december 2021, 15:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mario Bilate (30) heeft dinsdagmiddag flink uitgehaald op Twitter. De spits van NAC Breda werd onder vuur genomen door de achterban van de club en ging vervolgens los over zijn rol als mens boven voetballer. Een heel eerlijk verhaal, waarmee hij probeerde af te rekenen op alle kritieken. 

Dat deed hij naar aanleiding van kritiek, die er kwam op het functioneren van de spits. Dat was opmerkelijk, omdat hij momenteel geblesseerd is en juist dat hem verweten wordt. 'Als ik morgen de pijp uit ga, boeit het me geen ene tyfus hoe ik herinnerd wordt als voetballer door men uit Rotterdam, Dundee, Den Bosch, Emmen, Waalwijk en/of Breda', schrijft hij op zijn Twitter-account na een eerdere reactie richting de desbetreffende 'supporter'.

'Ik ben vader, zoon, broer, vriend, man en nog zoveel meer voordat ik een voetballer ben. Ik ben een liefdevolle familieman, een goedlachse doorzetter. Iemand die hoe zwaar de situatie ook is, er alles aan doet om zijn kop omhoog te houden. Een optimist tot de kist', verzekert hij. 'Dus wat jij en je vriendjes op Twitter of in de kroeg met een paar koude kletsers in je mik vinden, zal me oprecht een worst wezen.'

In elk geval hoopt Bilate dat hem via social media niet meer opgedragen wordt, wat hij zou moeten doen. 'Aan het einde van de rit, moet IK mezelf met een zekere voldoening in de spiegel kunnen aankijken, ongeacht de uitkomst', schrijft hij. Vervolgens vraagt hij weer om rust. 'Ik heb een saai revalidatieprogramma te volgen, maar ik ga hem uitvoeren alsof ik hem geweldig vind. Fijne dagen.' Ongetwijfeld krijgt deze in elk geval eerlijke uiting nog wel een staartje krijgen – om welke manier dan ook.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen