Bizar gerucht uit Spanje: Barça richt pijlen op Haller

21 december 2021, 17:56

Opmerkelijke berichten uit Spanje: het naar aanvallende versterkingen snakkende FC Barcelona heeft volgens El Nacional de naam van Sébastien Haller genoteerd op een verlanglijstje. De Catalanen hebben momenteel alleen de geblesseerde Martin Braithwaite en Luuk de Jong in de selectie als pure centrumspitsen en willen daarom op zoek naar een versterking.

Daarvoor is nu dus Haller in beeld. De Frans-Ivoriaanse spits maakte de afgelopen maanden extreem veel indruk met Ajax in de Champions League. Hij debuteerde tegen Sporting Portugal met vier goals en sloot de groepsfase als topscorer af: tien treffers. Bovendien verzekerde de boomlange aanvaller zich met de Amsterdammers ongeslagen van overwintering.

Vooral het feit dat Haller er direct kan staan, trekt FC Barcelona aan. De voorkeur gaat uit naar een jonge speler, maar dat type spelers heeft het nog niet over een langere periode laten zien. Bovendien is Haller met zijn 27 jaar een speler op wie Barça de komende jaren kan bouwen. Dat was niet het geval bij de 34-jarige Sergio Agüero, die overigens noodgedwongen moest stoppen wegens hartklachten.

Natuurlijk is Barça ook in de markt voor wereldtoppers als Erling Haaland, Dusan Vlahovic en Alexander Isak, maar dat trio is waarschijnlijk onbetaalbaar voor de noodlijdende club. Voor Haller hoopt de Spaanse grootmacht niet de hoofdprijs te hoeven betalen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen