Guardian zet Tadic en Haller bij beste honderd van 2021

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 december 2021 – De namen van Dusan Tadic en Sébastien Haller prijken op een bijzonder fraaie lijst. De sterspelers van Ajax zijn door kwaliteitskrant The Guardian namelijk opgenomen in de top honderd beste spelers van het afgelopen kalenderjaar. Die uitverkiezing kwam tot stand na de keuze van 2019 panelleden.

Guardian zet Tadic en Haller bij beste honderd van 2021

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tadic staat op de 89ste plek en wordt geroemd om zijn bepalende rol bij Ajax en Servië, dat zich dankzij de linkspoot plaatste voor het WK in Qatar van 2022. Vier plekken lager staat Sébastien Haller, die met name indruk maakte in de Champions League. De spits debuteerde met vier treffers tegen Sporting Portugal en is dankzij tien treffers voorlopig topscorer van het miljardenbal.

"Haller speelde niet heel slecht bij West Ham United, maar het is niet zo dat hij de Premier League in vuur en vlam zette", schrijft de krant. "Wat een contrast met dit jaar bij Ajax, waar hij sinds zijn entree al 31 keer trefzeker was. Hij toont zijn potentie van bij Eintracht Frankfurt en daarmee verdient hij zijn plek in de top honderd. Het kan zijn dat West Ham inmiddels spijt heeft dat hijis vertrokken."

Lees ook: Bizar gerucht uit Spanje: Barça richt pijlen op Haller

De Engelse krant heeft dinsdagavond de lijst met nummers 71 tot en met 100 gepubliceerd. Later zal ook bekend worden wie The Guardian tot de absolute top rekent. De Ballon d'Or ging dit jaar naar Lionel Messi, maar op die keuze was veel kritiek. De kans is overigens groot dat ook Nederlandse spelers als Frenkie de Jong, Stefan de Vrij en Memphis Depay op de lijst staan.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd