Van Wonderen niet bang voor PSV: "Hebben ze goed bestreden"

22 december 2021, 21:25

Kees van Wonderen hoopt dat hij de eerste seizoenshelft met Go Ahead Eagles kan afsluiten met een overwinning op PSV. De uitstekend presterende promovendus gaat donderdagavond (18.45 uur) op bezoek bij de koploper. Eerder dit seizoen hadden de Eindhovenaren het bijzonder lastig in Deventer.

"We hebben ze een half jaar geleden goed bestreden", vertelt Van Wonderen op de clubwebsite over de wedstrijd, die uiteindelijk met 1-2 werd gewonnen door PSV. "We konden ons toen goed in de wedstrijd vechten, mede in samenwerking met het publiek. In die wedstrijd gaven we onszelf de bevestiging dat we competitief zijn in de Eredivisie. We speelden erg goed."

Van Wonderen weet echter als geen ander dat een bezoekje aan het Philips Stadion lastig is. "Het is niet voor niets de nummer één van Nederland. Ze zijn met een goede reeks bezig en daarnaast hebben we niet veel zwakke punten kunnen bespeuren bij de ploeg. Wij moeten echt boven onszelf uitstijgen en zij moeten een wat mindere dag hebben."

Go Ahead is na zeventien speelrondes de nummer elf van de Eredivisie en heeft al 21 punten bij elkaar gevoetbald. "Het is bewonderenswaardig dat de ploeg zich zo snel heeft kunnen aanpassen aan het niveau en dat ze zo dapper hebben kunnen spelen. De verrichtingen van het afgelopen half jaar zijn hoopvol voor het restant van de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen