'Feyenoord denkt aan voormalig sc Heerenveen-parel Djuricic'

23 december 2021, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Filip Djuricic staat op een schaduwlijst van Feyenoord. De aanvallende middenvelder maakte in het verleden furore bij sc Heerenveen en is via meerdere omzwervingen bij Sassuolo terechtgekomen. De Servische voetballer zou volgens Feyenoord Transfermarkt 'vrij hoog' op de lijst staan. Woensdagavond werd al bekend dat de Rotterdammers ook in de markt zijn voor Joey Veerman.

De aanvallende middenvelder heeft nog een contract tot komende zomer in Italië, waardoor de Rotterdammers hem dan transfervrij op kunnen pikken of deze winter al voor een kleine vergoeding. Het is niet bekend of hij gehaald wordt als Veerman niet komt of dat de club beide spelers wil hebben. Djuricic kan naast de nummer tien-positie ook op de flanken uit de voeten en speelde in Friesland zelfs wel eens in de spits onder Marco van Basten.

Veerman is meer een controleur, die het liefst vlak voor de defensie staat om het spel te maken. De kans bestaat dus ook dat beide spelers naar De Kuip komen. De interesse in de Volendammers was afgelopen zomer ook al bekend, maar die voor Djuricic is nieuw. De aanvallende middenvelder vertrok in 2013 naar Benfica, dat zes miljoen euro voor hem betaalde. Daar wist hij nooit onomstreden te worden, waardoor hij meerdere keren verhuurd werd. Via FSV Mainz 05, Southampton, Anderlecht, Sampdoria en Benevento kwam hij in 2018 bij Sassuolo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen