Zaak-Labyad: aannemer moet het doen met beelden die hij heeft

24 december 2021 – Goed nieuws voor Zakaria Labyad. De aannemer die aangifte heeft gedaan tegen de Ajax-speler wegens mishandeling en bedreiging met een vuurwapen, moet het doen met het beeldmateriaal dat hij al heeft.

Zaak-Labyad: aannemer moet het doen met beelden die hij heeft

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De man hoopte via een kort geding alle camerabeelden van het incident in handen te krijgen, maar de rechter gaat mee met het verhaal van Labyad: volgens de Ajacied staat er niets meer op beeld. De film die de politie in handen zou hebben gehad, is ook niet meer beschikbaar. De aannemer gaat nu de rechtszaak in met één minuut aan beelden, afkomstig via WhatsApp.

In oktober kwam het nieuws naar buiten over de zaak waar Labyad in zou zijn verwikkeld. Daarin worden hij en zijn familie dus van mishandeling en bedreiging met een vuurwapen beschuldigd. Een aannemer uit Haarlem zou daarvan het slachtoffer zijn geworden. De partijen beschuldigen elkaar over en weer van strafbare feiten. Op de beelden die de aannemer in het bezit heeft, is het genoemde vuurwapen niet te zien.

Lees ook: Ajax-middenvelder Labyad betrokken bij mishandelingszaak

Het incident vond plaats in juli 2020, toen de aannemer werkzaamheden uitvoerde aan de villa van Labyad. De twee partijen kregen ruzie, omdat het geleverde werk volgens Labyad en zijn familie kwalitatief niet goed was. De Ajacied weigerde daarom een deel van de factuur te betalen. De situatie escaleerde hierna, met dus een rechtszaak tot gevolg.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd