PSV slaat slag met fraai 'kerstcadeau' voor Ledezma

24 december 2021, 16:17   Bijgewerkt: 24 december 2021, 16:27

Richard Ledezma is ook de komende jaren speler van PSV. Het Amerikaanse talent, dat tot dusver veel blessurepech had, verlengde zijn aflopende contract bij de club tot medio 2024. Dat maakte PSV vrijdagmiddag zelf bekend.

"Dit voelt geweldig na het afgelopen seizoen", reageerde Ledezma op de clubwebsite. Daarmee doelde hij op het blessureleed dat hij achter de rug heeft. De middenvelder maakte in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn rentree nadat een zware knieblessure hem liefst een jaar lang langs de kant hield. 

"Ik ben ontzettend blij weer onderdeel uit te maken van het team en kijk er enorm naar uit om me te ontwikkelen. Ik besef dat ik geduld moet hebben en ben trots dat ik hier weer sta. Ik kan met woorden niet beschrijven hoe enthousiast ik ben. Ik geniet van ieder moment dat ik voetballer ben."

Ledezma werd in januari 2019 door PSV opgepikt uit de Verenigde Staten. De nu 21-jarige middenvelder speelde tot dusver acht duels voor PSV en heeft één assist op zijn naam. 35 keer kwam hij in actie bij Jong PSV. Daar scoorde hij zes keer en leverde hij vijf assists. Ook debuteerde hij in november 2020 al in de nationale ploeg van de Verenigde Staten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen