'De Jong voelt niets voor bijzondere stap, PSV op de loer in zomer'

24 december 2021, 19:20

Luuk de Jong (31) staat inderdaad in de belangstelling van de Spaanse laagvlieger Cadiz, maar de Nederlandse spits voelt niets voor de overgang naar de huidige nummer negentien van de Primera Division. Hoewel hij momenteel niet gelukkig is bij FC Barcelona, zit een verrassende overgang er binnen Spanje voorlopig niet in.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad, dat het opmerkelijke gerucht heeft gecheckt bij het management van de spits. 'Bronnen rond De Jong bevestigen dat hij niet per se zit te wachten op een overgang naar de nummer negentien van La Liga. Niet dat het bij zijn huidige club lekker gaat, maar de stap naar Cadiz zou wel een hele bijzondere zijn', schrijft het regionale medium over de spits van het Nederlands elftal.

Aangezien hij onder contract stond bij Sevilla, die hij nog niet zo lang geleden aan de Europa League hielp, zou de stap naar Cadiz wel heel ver terug zijn. 'De Jong heeft nog de ambitie om op topniveau te voetballen en kan dus wachten op andere opties', stelt de ochtendkrant. De Jong wordt momenteel voor een prikkie gehuurd door FC Barcelona, maar die club is – net als Sevilla – bereid om mee te werken aan een andere verhuurperiode.

Lees ook'Opmerkelijke huurtransfer naar andere La Liga-club voor De Jong'

De Jong's contract in Sevilla loopt in 2023 af, waardoor hij nog niet gratis kan vertrekken. Toch heeft hij in Andalusië zeker geen toekomstperspectief meer. Afgelopen zomer had PSV ook concrete interesse in de spits, maar hij koos voor een overstap naar Camp Nou. Toch is een terugkeer wel mogelijk, weet het ED. 'Het is zeker niet uitgesloten dat PSV zich komende zomer opnieuw meldt voor De Jong, met het verzoek om zijn carrière in Eindhoven voort te zetten.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen