Antony droomt van Engeland, maar is nog niet klaar bij Ajax

25 december 2021, 12:18

Antony hoopt in de toekomst te mogen voetballen in de Premier League. De 21-jarige Braziliaan beleefde een geweldig jaar bij Ajax en verscheen daarmee op de verlanglijst van diverse Europese grootmachten, maar hij acht zichzelf nog niet klaar in Amsterdam. Eerst wil hij nog grote prijzen winnen met Ajax.

In de eerste seizoenshelft was Antony goed voor elf doelpunten en negen assists. Het zijn aardige cijfers voor de Braziliaan, maar hij verwacht meer van zichzelf. "Ik moet meer scoren", zegt hij tegen ESPN. "Ook heb ik uit de analyse van videobeelden gezien dat ik scherper moet zijn op het winnen van de tweede bal en mijn rechterbeen moet verbeteren. Daar ben ik hard op aan het trainen, zodat het beter wordt."

Antony weet dat hij veel meer in zijn mars heeft dan hij momenteel laat zien. De Eredivisie is dan ook logischerwijs niet zijn eindstation. "Ik kan niet in de toekomst kijken. Eerst wil ik hier grote prijzen winnen en ook het WK komt eraan. Dat is de droom van iedere voetballer. Net zoals spelen in de Premier League, de beste competitie die er is in mijn ogen."

De Braziliaan heeft echter eerst nog doelen in de Johan Cruijff Arena. "Ik wil hier verder groeien en hard werken om bijvoorbeeld het WK te halen. Hier word ik door iedereen gewaardeerd en voel ik me blij. Ik geniet echt van elke dag en zie wel hoe het verder gaat."

Lees ook: Van Hooijdonk en Afellay wijzen beste speler van Eredivisie aan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen