Grenzeloze populariteit Dessers: file in Rotterdam door supersub

25 december 2021, 15:41

Cyriel Dessers is binnen mum van tijd uitgegroeid tot publiekslieveling bij Feyenoord. De Belgische spits toonde zijn klasse als supersub door driemaal in één week de winnende goal te maken namens Feyenoord, waarmee hij zich direct onsterfelijk maakte in Rotterdam-Zuid. Hij kan inmiddels niet eens meer normaal over straat.

"Het is een goed jaar geweest", blikt de spits terug bij FC Afkicken. "Een half jaar geleden was dat heel anders. Met Genk hebben we wel de beker gewonnen en ik kon nog belangrijk zijn in de play-offs, maar uiteindelijk heb ik niet veel gespeeld in België, dat is wel jammer", aldus de spits, die bij Feyenoord als invaller meermaals de hoofdrol greep.

Inmiddels herkent bijna heel Rotterdam de goedlachse Belg, zo geeft hij aan. "Zo fanatiek als bij Feyenoord heb ik het nog nooit meegemaakt", aldus de spits die voor de Belgische topclub KRC Genk speelde en ook het shirt van NAC Breda en FC Utrecht droeg. "Als ik hier nu naar de stad ga... Dat is gewoon echt bizar."

Niet alleen in het centrum van Rotterdam wordt hij herkend. "Laatst stond ik met mijn scooter op de Erasmusbrug te wachten voor een stoplicht. Er kwam een bestelbus aangereden die midden op het kruispunt stopte. Hij begon daar te roepen naar mij, terwijl er wel veertig auto's achter hem stonden", lacht de spits. "Ik riep: 'rij door!'. Het is enorm mooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen