Ten Hag sluit Ajax-vertrek niet uit: "Dingen kunnen snel veranderen"

25 december 2021, 16:30

Erik ten Hag sluit niet uit dat hij volgend seizoen als trainer voor de groep staat bij een andere club. De oefenmeester zit op zijn plek bij Ajax, maar kijkt ook verder. Toch is een vertrek niet wat hij verwacht.

"Ik denk niet dat ik volgend seizoen voor een andere club werk. We willen bij Ajax altijd meer, zullen ons proberen te verbeteren. We zijn met elkaar aan het kijken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. De filosofie van Ajax is goed, de mensen zijn goed", vertelt Ten Hag bij Voetbaltijd. Hoewel de Amsterdammers niet als koploper de winterstop ingaan, stelt de coach dat de sfeer bij Ajax nog altijd goed is.

Ten Hag werd onlangs nadrukkelijk in verband gebracht met de vrijgekomen vacature bij Manchester United. De Engelse topclub zoekt nog steeds naar een coach die interim-trainer Ralf Rangnick voor de langere termijn kan vervangen. "Daar hoeven we niet over na te denken", reageert Ten Hag. "Ik heb vorig jaar voor twee jaar bijgetekend, dus ik sta nog tot het einde van het volgende seizoen onder contract. Maar dingen kunnen soms snel veranderen. Je moet in dit vak vooral blijven winnen."

Lees ook: Emanuelson lyrisch over Ten Hag: "Buitencategorie"

Ten Hag heeft in ieder geval geen haast om de Amsterdamse deur achter zich dicht te doen. "We hebben schitterende dingen beleefd. We kunnen wel net doen of het normaal is, wat we allemaal hebben gepresteerd. Maar dat is het niet. Winnen in Turijn, Madrid, Valencia, gelijkspelen tegen Chelsea in Londen. Of de 1-1 bij Bayern München. Maar we willen meer. We zijn blij met hoe het gaat, maar nooit tevreden, want dat leidt tot luiheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen