Sturridge moet van rechter 26.000 euro betalen aan vinder hond

25 december 2021, 20:01

Voormalig Liverpool-aanvaller Daniel Sturridge heeft de beschuldigingen dat hij geen beloning heeft betaald voor het terugbrengen van zijn gestolen hond verwezen naar het rijk der fabelen.

Sturridge voelt zich genoodzaakt te reageren, nadat een rechtbank in Los Angeles de voormalige spits van Liverpool had verplicht om de lokale muzikant Foster Washington 30.085 dollar (om en nabij 26.000 euro) te betalen voor het vinden van het verloren huisdier. Het dwergkeeshondje, genaamd Lucci, werd in juli 2019 door inbrekers gestolen uit het huis van Sturridge in Los Angeles.

De aanvaller riep hierna via sociale media op om naar het beestje uit te kijken en hem terug te vinden. Sturridge loofde daar tevens een flinke beloning in de vorm van een geldbedrag voor uit. Lucci werd vervolgens gevonden door de lokale muzikant Washington, die foto's op sociale media deelde en het hondje terugbracht bij Sturridge. Uit gerechtelijke documenten is sindsdien echter gebleken dat er een verstekvonnis is gegeven tegen Sturridge, nadat de muziekant een claim had ingediend dat de beloofde beloning voor het terugbrengen van het hondje niet was ontvangen.

Lees ook: Sturridge maanden geschorst vanwege overtreden gokregels

Sturridge ontkent de beschuldigingen echter en beweert dat anderen 'proberen te profiteren voor hun eigen persoonlijk gewin' en dat de beloning al is betaald aan de rechtmatige ontvanger. Tegenwoordig speelt Sturridge in Australië, waar hij de kleuren van Perth Glory verdedigt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen