Steun voor Ihattaren: "Dat kon een blind paard nog zien"

26 december 2021, 13:20

Hans Kraay jr. hoopt dat 2022 het jaar wordt van de rentree van Mohamed Ihattaren. De 62-jarige analist en presentator heeft de afgelopen jaren genoten van de zeer talentvolle Utrechter. Als het aan Kraay ligt, wordt Ihattaren door iemand onder zijn hoede genomen.

"Ik zag hem toen hij zestien was spelen op De Herdgang bij PSV O19, getraind door Ruud van Nistelrooij", aldus Kraay over zijn moment van het jaar bij ESPN. "Ze speelden tegen Internazionale O19. Een blind paard kon nog zien hoe ongelooflijk veel talent deze jongen had en nog steeds heeft. Een geweldig linkerbeen, een geweldige techniek en een geweldige flair. Iedereen wist al dat hij een grote voetballer zou kunnen worden."

Waar het onder Mark van Bommel uitstekend ging met Ihattaren, bleek de samenwerking met Roger Schmidt geen succes. "Schmidt kwam en was heel kritisch op hem. Die heeft gezegd dat hij meer uit de beweging moest spelen en meer moest omschakelen om een basisplaats te krijgen en van waarde te zijn voor PSV. Het was een haat liefde verhouding. Heel even dachten we dat het nog een goed huwelijk kon worden, maar al snel bleek de liefde bekoeld. PSV was klaar met Ihattaren en Ihattaren was klaar met PSV."

Inmiddels staat Ihattaren (19) onder contract bij Juventus, dat hem afgelopen zomer overnam van PSV. De topclub uit Turijn verhuurt hem momenteel aan Sampdoria, maar dat avontuur lijkt al voorbij. Het is dan ook de vraag wanneer we hem weer op het voetbalveld gaan zien. "Hij schijnt in Utrecht of Eindhoven met een personal trainer te werken. Ik hoop dat er iemand is die grip op hem heeft en zegt: 'Mo, je hebt zoveel talent. Ga je een helemaal kapot werken en er alles uithalen'. Dat hoop ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen