Lang krijgt na de wedstrijd rood voor vernieling in spelerstunnel

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 december 2021 – De kerst van Club Brugge is behoorlijk in de soep gelopen. Het verloor op pijnlijke wijze de derby met 2-0 van Cercle Brugge en geeft daarmee koploper Union St. Gilloise de kans om het gat negen punten te maken. Noa Lang kreeg in de wedstrijd al een gele kaart voor mekkeren op de scheidsrechter, maar heeft opmerkelijk genoeg na de wedstrijd ook nog zijn tweede gele kaart ontvangen.

Lang krijgt na de wedstrijd rood voor vernieling in spelerstunnel

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nadat de spelers afdropen in het Jan Breydelstadion, hield Lang zijn emoties niet langer meer onder controle. In de spelerstunnel trok hij het logo van Cercle Brugge van de muur uit frustratie, waarna hij van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving. Vervolgens kreeg hij ook de rode kaart te zien, waardoor hij geschorst zal zijn voor de volgende wedstrijd.

Club Brugge gaat na de jaarwisseling op trainingskamp in Marbella, waar het het onder meer opneemt tegen Feyenoord. Op 15 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen St. Truiden, maar daar zal de Nederlanders dus niet van de partij zijn. Union St. Gilloise staat nu zes punten voor, maar kan later op de avond tegen Gent dat gat nog uitbreiden.

Lees ook: Brugge sluit 2021 af met pijnlijke derby-nederlaag

Lang leek juist de laatste weken weer een beetje in vorm te raken. De laatste zes wedstrijden was hij steeds bij minimaal één goal betrokken en stond de teller op drie goals en vijf assists. Eerder was er al een akkefietje met Lang waarin hij zijn criticasters de mond snoerde in een interview na afloop van de wedstrijd. Deze kaart betekent voor Lang alweer zijn twaalfde gele kaart dit seizoen in alle competities. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd