Van Bronckhorst wint weer en presteert zelfs beter dan Gerrard

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 december 2021 – Het begin van Giovanni van Bronckhorst als hoofdtrainer van Rangers FC voorloopt voorlopig als een droom. Zondagmiddag boekte hij tegen St. Mirren een 2-0 zege, waardoor hij nog altijd ongekende cijfers kan overleggen. Het is namelijk zijn zevende competitiezege op rij, waarmee hij zelfs beter presteert dan zijn voorganger Steven Gerrard.

Van Bronckhorst wint weer en presteert zelfs beter dan Gerrard

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gerrard vertrok eind november naar Engeland, waar hij een kans kreeg als hoofdtrainer van Aston Villa. Dat had hij te danken aan zijn geweldige prestaties bij Rangers FC, maar die prestaties worden nu verbeterd door Van Bronckhorst. Hoewel de vergelijking door het geringe aantal wedstrijden wellicht niet helemaal opgaat, is het wel een indicatie dat Van Bronckhorst goed bezig is.

De Nederlander staat nu zeven competitiewedstrijden op rij aan het roer en pakte daarin 21 punten. Daarmee pakt hij dus gemiddeld 3.0 punten per wedstrijd. Gerrard pakte met Rangers gemiddeld 2.3 punten per wedstrijd dit seizoen. Zelfs als Van Bronckhorst de komende twee wedstrijden verliest, presteert hij nog beter dan Gerrard.

Lees ookVan Bronckhorst reageert op uitspraken Berghuis over Cor Pot

Al binnen een halfuur was de wedstrijd gespeeld in Glasgow. Scott Wright maakte op aangeven van Joe Aribo de openingstreffer na een kwartier en Alfredo Morelos was verantwoordelijk voor de tweede treffer. De Colombiaan staat daarmee op acht goals en vier assists in achttien wedstrijden. Rangers is koploper van de Schotse competitie en heeft nu een voorsprong van zes punten op nummer twee Celtic.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd