Marokko bezorgt Barcelona volgende probleem: "We gaan praten"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 december 2021 – De carrière van Abdessamad Ezzalzouli, ookwel Abde genoemd zit momenteel in een stroomversnelling. Abde is nog maar net doorgebroken in het eerste van FC Barcelona en is nu ook opgeroepen voor Marokko. Het land speelt in januari voor de Afrika Cup, waardoor het al niet zo lekker draaiende FC Barcelona met het volgende probleem zit opgescheept.

Marokko bezorgt Barcelona volgende probleem: "We gaan praten"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Marokkaanse voetbalbond is zich ervan bewust dat het met de extreem snelle oproep van Abde Barcelona in de problemen brengt, maar wil graag het gesprek aangaan met de club. Hoewel Abde eigenlijk nog een keuze moet maken tussen uitkomen voor Marokko over Spanje, zegt de bondscoach van Marokko Vahid Halilhodzic tegenover AS dat die keuze al gemaakt lijkt te zijn.

"Hij is erg blij dat hij mag uitkomen voor Marokko. Hij gaat zeker minuten maken op de Afrika Cup en is al bijna basisspeler. Het is een speler die het verschil kan maken tussen winnen en verliezen. Spelers van zijn kaliber zijn zeldzaam en ik heb hem direct opgeroepen omdat hij niet voor niets bij Barcelona doorbreekt." Toch is de bondscoach eventueel wel bereid om mee te denken met de Catalanen.

Lees ook'Spanje en Marokko strijden om diensten van Barcelona-talent'

"We gaan praten over een oplossing. Ze kunnen hem natuurlijk niet verbieden om mee te gaan, maar we gaan een oplossing zoeken die voor alle partijen goed is." Als Abde inderdaad afreist naar Afrika, zal hij sowieso de ontmoeting met Real Madrid voor de Super Cup missen en afhankelijk van de prestaties van Marokko ook mogelijk de wedstrijden tegen Rayo Vallecano, Deportivo Alaves en Atlético Madrid.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd