Van Bronckhorst toont zich uithangbord Nederland, Lang juist niet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 december 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 26 december.

Van Bronckhorst toont zich uithangbord Nederland, Lang juist niet

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met schaamrood op de kaken flikt Lukaku het weer tegen Villa
Maar liefst drie maanden lang heeft hij ernaar uitgekeken, maar Romelu Lukaku heeft namens Chelsea eindelijk weer eens het net weten te vinden in de Premier League. Het was direct ook een heel belangrijk doelpunt, want zijn treffer leek lang de winnende te zijn, maar uiteindelijk maakte Jorginho er nog 1-3 van nadat Lukaku een penalty versierde. Zo blijft Chelsea in het spoor van Liverpool en Manchester City.

Marokko bezorgt Barcelona volgende probleem: "We gaan praten"
De carrière van Abdessamad Ezzalzouli, ookwel Abde genoemd zit momenteel in een stroomversnelling. Abde is nog maar net doorgebroken in het eerste van FC Barcelona en is nu ook opgeroepen voor Marokko. Het land speelt in januari voor de Afrika Cup, waardoor het al niet zo lekker draaiende FC Barcelona met het volgende probleem zit opgescheept.

Van Bronckhorst wint weer en presteert zelfs beter dan Gerrard
Het begin van Giovanni van Bronckhorst als hoofdtrainer van Rangers FC voorloopt voorlopig als een droom. Zondagmiddag boekte hij tegen St. Mirren een 2-0 zege, waardoor hij nog altijd ongekende cijfers kan overleggen. Het is namelijk zijn zevende competitiezege op rij, waarmee hij zelfs beter presteert dan zijn voorganger Steven Gerrard.

Premier League: spektakel bij City, bizar record Kane en Arsenal ruikt CL
Traditiegetrouw is er in Engeland weer volop gevoetbald op Tweede Kerstdag. Ondanks dat drie duels door coronaperikelen niet doorgingen, kwamen onder meer Manchester City, Arsenal en Tottenham Hotspur wel in actie. Zij wonnen allemaal, maar ieder duel had zijn eigen verhaal. Zo leek het een hele simpele middag te worden voor koploper Manchester City, maar werd het nog even billenknijpen.

Lang krijgt na de wedstrijd rood voor vernieling in spelerstunnel
De kerst van Club Brugge is behoorlijk in de soep gelopen. Het verloor op pijnlijke wijze de derby met 2-0 van Cercle Brugge en geeft daarmee koploper Union St. Gilloise de kans om het gat negen punten te maken. Noa Lang kreeg in de wedstrijd al een gele kaart voor mekkeren op de scheidsrechter, maar heeft opmerkelijk genoeg na de wedstrijd ook nog zijn tweede gele kaart ontvangen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022