'FC Barcelona wil competitiegenoot beroven van aanvoerder'

27 december 2021, 19:45

FC Barcelona volgt de verrichtingen van José Gayá met meer dan gemiddelde interesse. De Catalaanse club hoopt volgens Sport de 26-jarige linkervleugelverdediger van Valencia in de zomer in te lijven.

Gayá staat al geruime tijd op het verlanglijstje van Barcelona. De club bevindt zich niet in de financiële positie om in januari een poging te ondernemen voor de linksback, maar ziet wel kansen om na dit seizoen zaken te doen met Valencia. Gayá beschikt over een contract dat medio 2023 afloopt, waardoor de club uit de sinaasappelstad hem komende zomer van de hand moet doen om nog wat aan hem te verdienen.

Barcelona wil de aanvoerder van Valencia aantrekken als concurrent van Jordi Alba. Op dit moment heeft de vaste linksback van de Catalaanse club geen echte concurrentie voor zijn positie. Alex Baldé is op dit moment de tweede linksback van Barça, maar hij is nog te licht voor het grote werk. Mocht Gayá worden aangetrokken, dan lijkt Baldé elders vlieguren te mogen maken.

In de komende transferperiode gaat Barcelona zich versterken met Ferran Torres. De 21-jarige aanvaller komt over van Manchester City en is al medisch gekeurd. Ondanks de financieel penibele situatie trekt Barcelona naar verluidt 55 miljoen euro uit voor zijn komst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen