Corona-uitbraak vergroot personele problemen Barça

28 december 2021, 12:39   Bijgewerkt: 28 december 2021, 13:06

Jordi Alba heeft positief getest op het coronavirus, zo heeft FC Barcelona bekendgemaakt. De 32-jarige linkervleugelverdediger maakt het goed, maar moet in quarantaine en is zodoende niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen Real Mallorca van aankomende zondag.

Eerder legden Clément Lenglet en Dani Alves ook al een positieve test af. Zij zullen er bij de hervatting van de Spaanse competitie dan ook niet bij zijn, al was Alves sowieso nog niet speelgerechtigd. Gavi, Sergio Busquets (beiden geschorst), Memphis Depay, Ansu Fati, Sergi Roberto en Pedri (allen geblesseerd) zijn er komend weekend eveneens niet bij.

Zo heeft Barcelona nog maar weinig spelers over voor de wedstrijd tegen Mallorca. De Catalanen vrezen dat Alba niet de laatste speler is die positief wordt getest op het virus. In de Spaanse competities zijn meer clubs getroffen door een corona-uitbraak. In de Premier League werden vanwege coronaperikelen deze maand meerdere wedstrijden uitgesteld.

Barcelona hoopt na de winterstop de weg omhoog in te zetten. Halverwege het seizoen staat de club slechts zevende in de Spaanse competitie. Aan het einde van de rit zou dat betekenen dat Barça zich niet zou plaatsen voor de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen