Heerenveen maakt korte metten met Tomasson-geruchten

28 december 2021, 13:34

Ferry de Haan heeft een hardnekkig gerucht naar het rijk der fabelen verwezen. De technisch manager van sc Heerenveen ontkent dat er wordt gewerkt aan de komst van Jon Dahl Tomasson.

Het verhaal dat Heerenveen Tomasson heeft benaderd, doet al enige tijd de ronde. Maar waar rook is, is niet altijd vuur. "Er gaat momenteel heel veel rond. Ik schijn zelfs al in Zweden geweest te zijn, alleen kan ik me daar gek genoeg helemaal niets van herinneren. Niets van wat er momenteel allemaal gemeld wordt is op dit moment aan de orde", aldus De Haan tegen Voetbal International.

Tomasson was tussen 1994 en 1997 als speler actief voor Heerenveen. Na zijn spelerscarrière lanceerde hij zijn trainersloopbaan bij Excelsior. Daarna was de Deen werkzaam voor Roda JC, Vitesse (assistent), de Deense nationale ploeg (assistent) en Malmö FF. Met de Zweedse club werd Tomasson onlangs voor het tweede jaar op rij landskampioen.

Dat Heerenveen wordt gelinkt aan Tomasson, kan niet los worden gezien van de contractsituatie van Johnny Jansen. De zittende trainer bezit een aflopende verbintenis en het is nog maar de vraag of de Friese club met hem door wil.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen