Mbappé sluit spelen voor Engelse grootmacht uit en looft Messi

28 december 2021, 23:42

Kylian Mbappé (23) zal in de toekomst in elk geval niet voor Tottenham Hotspur uitkomen. De Franse aanvaller werd gevraagd of een stap naar de Premier League-club een optie voor hem is of zou zijn, maar hij zette gedecideerd een streep door die transferbestemming – ook voor de toekomst.

"Ik weet zeker dat Tottenham Hotspur het dit seizoen goed gaat doen onder Antonio Conte, want hij is een geweldige manager. Dat is heel mooi voor hen, maar ik niet dat ik in mijn leven ooit voor Tottenham zal spelen", zei de Fransman desgevraagd tegenover CNN. Sinds Spider Man-acteur Tom Holland Mbappe tijdens het Ballon d'Or-gala een balletje opwierp voor een transfer naar Spurs, is dat een serieus issue. Daarmee heeft de buitenspeler van Paris Saint-Germain hardhandig afgerekend.

Sowieso sluit Mbappé een vertrek bij zijn Ligue 1-club deze winter uit. "Ik vertrek niet in januari bij PSG, voor honderd procent zeker", stelde de aanvaller. "Ik sluit het seizoen hier af en wil strijden om de Champions League-winst, landstitel en Franse beker." In het miljardenbal is Real Madrid de tegenstander en dat is een veelgenoemde volgende bestemming voor Mbappé. "Maar het enige waar ik nu aan denk als het gaat over Real Madrid, is dat ik van ze wil winnen."

Lees ook'PSG moet 100 miljoen euro binnenharken op transfermarkt'

De vraag of Real Madrid zijn volgende werkgever wordt, zorgde voor een glimlach bij Mbappé, die dit niet het moment vond om daarover te spreken. Met Lionel Messi in de ploeg wil hij geschiedenis schrijven met PSG. "Het is leuk om samen met Messi te spelen. Dat is een droom die uitkomt. Het is geweldig dat hij in Parijs speelt en daar moeten we volop van genieten. Ik leer ook veel van hem", aldus een lovende Mbappé, die een klik voelt met de kleine Argentijn. "Hij geeft de bal altijd op het perfecte moment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen