Strijd om Gladbach-smaakmakers barst los na contractnieuws

29 december 2021 – Denis Zakaria gaat aan het einde van dit seizoen transfervrij vertrekken bij Borussia Mönchengladbach. De middenvelder hoopt de stap naar de Europese top te maken en maakt daarmee handig gebruik van zijn aflopende contract. Aan interesse is er in ieder geval geen gebrek.

Strijd om Gladbach-smaakmakers barst los na contractnieuws

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 25-jarige Zakaria is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Gladbach. Eerder speelde hij in Zwitserland bij Servette en Young Boys. De international werd afgelopen zomer al begeerd door meerdere Europese topclubs, maar bleef destijds in het Borussia-Park. Naar verluidt hebben onder meer Arsenal, Bayern München, FC Barcelona, Juventus, AS Roma en Liverpool interesse.

Ook Matthias Ginter gaat over een aantal maanden beginnen aan een nieuw avontuur. De 27-jarige middenvelder heeft er ook vijf seizoen op zitten in Mönchengladbach en is toe aan iets anders. De ex-speler van SC Freiburg en Borussia Dortmund wordt al in verband gebracht met een transfer naar Internazionale. Dat zou zijn eerste club buiten Duitsland worden.

Bij Borussia Mönchengladbach baalt men natuurlijk dat twee belangrijke schakels transfervrij de deur uitlopen. Toch is technisch directeur Max Eberl blij dat er snel duidelijkheid is gekomen. "We weten nu met wie we plannen kunnen maken en wie volgend seizoen niet meer hier zijn. We gaan met duidelijkheid de tweede seizoenshelft in. Dat was belangrijk voor ons", aldus Eberl op de clubwebsite.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd