Opnieuw tegenslag voor Bosz; trainingskamp Lyon op de tocht

29 december 2021, 20:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het heeft er alle schijn van dat Olympique Lyon niet goed aan 2022 gaat beginnen. De club van Peter Bosz kende dit seizoen al behoorlijk wat tegenslagen en sluit het kalenderjaar ook in mineur af. Er zou namelijk sprake zijn van een flinke coronagolf.

Volgens het Franse medium L'Equipe zijn er liefst zeven spelers positief getest op het coronavirus. Onder hen is ook sterspeler Lucas Paquetá, die daardoor vast zit op zijn vakantie-adres in Dubai. De club zou er alles aan doen om de Braziliaan terug naar Frankrijk te halen, maar zeker is dat Bosz hem niet mee kan nemen op het trainingskamp naar Spanje.

Het is sowieso de vraag of Lyon van 1 tot 5 januari te vinden is in het Spaanse Murcia. Donderdag melden alle spelers zich namelijk weer op de club en wordt iedereen getest op corona. Na een week vakantie bestaat de kans dus dat er nog meer spelers het virus onder de leden hebben. Dat zou betekenen dat er misschien zelfs een streep door het trainingskamp gaat.

Bosz is bezig aan zijn eerste seizoen bij Lyon en dat gaat vooralsnog niet als gepland. Het team van de Nederlander staat dertiende in de Ligue 1 en werd door de voetbalbond uit het bekertoernooi gehaald. Op zondag 9 januari opent Lyon het nieuwe kalenderjaar met een behoorlijk lastige thuiswedstrijd. Paris Saint-Germain komt op bezoek in het Parc Olympique Lyonnais.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen