Concurrentie voor Feyenoord om Veerman: "Er is veel interesse"

31 december 2021, 08:21

Joey Veerman (23) zou tijdens deze winter graag een transfer maken. De middenvelder van sc Heerenveen staat in de belangstelling van onder meer Feyenoord, maar is ook realistisch dat een overstap desondanks geen zekerheid is in de winterstop. "We zien wel wat er deze weken gaat gebeuren. Ik sta er heel ontspannen in."

"Er is heel veel interesse", vervolgt de spelmaker in de Leeuwarder Courant van de Friese club. Maar dat was in de zomer niet anders en destijds kwam er geen transfer. "De bal ligt bij Heerenveen. Net als een halfjaar geleden. Natuurlijk was ik deze zomer even teleurgesteld toen de transfer er niet kwam. Maar aan de andere kant: ik heb zelf mijn contract bij Heerenveen getekend."

En dus besloot Veerman om te stoppen met zeuren en voetbalde rustig verder in het Abe Lenstra Stadion. Desondanks zal hij wel altijd eerlijk zijn als hem gevraagd wordt naar zijn huidige (transfer)situatie. "Ik heb altijd heel duidelijk mijn mening gegeven. Heb ik van mijn moeder." Ook in interviews is na wedstrijden is hij weleens hard en duidelijk en blijkt dat de geboren Volendammer zich ergert.

Lees ook'sc Heerenveen wijst eerste bod van Feyenoord op Veerman af'

"Dat komt omdat ik veel eis. Van mezelf, maar ook van anderen. Daardoor ben ik tijdens de wedstrijden niet altijd een makkelijke jongen. Maar omgekeerd begrijp ik ook dat spelers zich aan mij ergeren, als ik ballen geef die zij niet begrijpen", aldus de eerlijke middenvelder, die het ondanks alles nog altijd naar zijn zin heeft in Friesland. "Je moet ook koesteren wat je hebt. Dat doe ik hier dan ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen