Chelsea-coach Tuchel baalt van pikant interview Lukaku

31 december 2021, 11:13

Romelu Lukaku (28) doet veel stof opwaaien momenteel bij Chelsea. De peperdure aankoop van afgelopen zomer gaf een interview waarin hij aangaf ontevreden te zijn met zijn huidige situatie bij The Blues, waar hij op dit moment echter bankzitter is. Manager Thomas Tuchel is op zijn beurt niet blij met de uitingen van de Belg.

"Laat ik eerlijk zijn: ik baal ervan omdat het onrust brengt, die we niet kunnen gebruiken en niet nodig hebben", stelde de Duitse coach tijdens het persmoment over Lukaku's interview. "Het is bovendien gemakkelijk om deze uitspraken uit hun context te halen. Dus nee, natuurlijk vind ik zijn uitspraken niet leuk." Daardoor is de kans groot dat het incident nog een staartje krijgt.

"Wij zullen met Lukaku praten, maar dat doen we achter gesloten deuren", zei Tuchel, die zich niet herkende in het beeld dat de Belg van zichzelf schetste: namelijk dat hij ongelukkig is. "Zo zie ik hem zeker niet, in tegendeel juist. We gaan de tijd nemen om hem te begrijpen en te kijken wat er aan de hand is. Maar het interview geeft niet zijn dagelijkse houding weer."

Lees ook: Lukaku openhartig: "Ik ben niet gelukkig met mijn situatie"

In het interview wordt bovendien de suggestie gewerkt dat Lukaku terug zou willen keren naar Internazionale. Maar Tuchel gelooft niet dat de spits daarom het interview juist vlak voor de transferperiode gaf. "Wanneer hij dit ook gedaan had, het had heel veel impact gehad. Als een grote speler zoals Romelu zich uitspreekt, dan heeft dat nogal wat waarde voor de media."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen