Cancelo deelt verwondingen na roofoverval op zijn gezin

31 december 2021, 11:35

Manchester City-verdediger João Cancelo (27) heeft een heftige nacht achter de rug. De Portugees werd in de nacht van donderdag op vrijdag door vier inbrekers in zijn eigen huis in een buitenwijk van overvallen. Daarbij raakte hij gewond, terwijl ook zijn vrouw en dochtertje aanwezig waren.

Dat heeft Cancelo zelf bekend gemaakt via zijn Instagram-account. In het bericht noemt hij de overvallers 'lafaards', die hem en zijn familie 'pijn kwamen doen'. 'En als je weerstand biedt, gebeurt er dit', doelde hij op de verwondingen aan zijn hoofd, die hij opliep tijdens de overval (zie onder, red). Ze zijn erin geslaagd om al mijn sieraden af te pakken en hebben me in deze staat achtergelaten.'

Ook zijn club Manchester City heeft gereageerd op het treurige voorval. 'We zijn geschokt en ontsteld dat Joao Cancelo en zijn familie het slachtoffer zijn geworden van een inbraak in hun huis, waarbij ook Joao is aangevallen. Joao en zijn familie worden ondersteund door Manchester City.' De Portugees helpt de politie op zijn beurt weer om de overvallers te pakken.

Lees ookBenfica-verdediger Otamendi slachtoffer gewelddadige overval

'Ik snap niet hoe mensen zo gemeen kunnen doen', aldus Cancelo, die blij is dat zijn familie ongedeerd is. 'Gelukkig maakt iedereen het goed.' De enige die verwondingen opliep tijdens de overval, was de voetballer zelf. Hoe groot de financiële schade betreft, is nog niet bekend. Evenmin of er al aanhoudingen zijn verricht voor een van de vier daders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen