'Van Bronckhorst wil voormalig Feyenoorder op huurbasis'

1 januari 2021, 13:22

Giovanni van Bronckhorst wil Crysencio Summerville naar Rangers FC halen. De vleugelaanvaller staat bij Leeds United onder contract, maar komt daar niet in de plannen voor. Daarom hoopt de Nederlandse oefenmeester zijn landgenoot op huurbasis over te kunnen nemen.

De vleugelflitser werd opgeleid door Feyenoord en zat dicht tegen de eerste selectie aan toen Van Bronckhorst aan het roer stond in de havenstad. De trainer zag destijds wel wat in Summerville, maar vond hem nog niet goed genoeg om vast deel uit te maken van de spelersgroep. Nu zou hij de aanvaller een kans willen geven in Schotland, waar de trainer ook uitgaat van de Hollandse school met twee vleugelaanvallers en één spits.

Nadat eerder The Daily Mail het gerucht al naar buiten bracht, weten nu ook The Daily Record en The Scottish Sun zeker dat Van Bronckhorst zijn landgenoot graag tijdelijk op wil pikken. Summerville ligt bij Leeds nog vast tot medio 2023, maar moet het vooralsnog vooral doen met wedstrijden in het tweede elftal, al maakte hij dit seizoen wel zijn debuut in de Premier League. In de zomer probeerden FC Utrecht en SC Cambuur hem al naar Nederland te halen, maar toen werkte de Premier League-club niet mee.

Eerder werd al bekend dat Van Bronckhorst in de zomerse transferperiode ook graag een landgenoot begroet in Glasgow. Hij zou bij het bestuur hebben aangedrongen op de komst van Xavi Simons, die momenteel bij Paris Saint-Germain onder contract staat, maar daar nauwelijks uitzicht op speeltijd heeft. Daarom zouden hij en zaakwaarnemer Mino Raiola ook niet in willen gaan op aanbiedingen om zijn aflopende contract te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen