De Jong snapt niets van Lukaku: "Gaan verhalen gebouwd worden"

1 januari 2021, 16:23

Nigel de Jong kritisch op Romelu Lukaku, die in een interview duidelijk maakte dat hij het niet naar zijn zin heeft bij Chelsea. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Internazionale naar de Londense club, maar was liever in Italië gebleven. De Nederlander noemt het 'een open en eerlijk interview', maar snapt niet helemaal waarom hij voor deze onrust zorgt.

"Chelsea heeft nu geen onrust nodig, dat weet Lukaku heel goed. Iedereen houdt van zulke uitspraken, iedereen hunkert naar zulk nieuws. Er gaan nu verhalen rondom Chelsea gebouwd worden", vertelt de analist bij beIN Sports. "Intern zal er een gesprek komen tussen trainer Tuchel en Lukaku. Daarin zal hij benoemen het een onacceptabel interview is en dat het slecht is voor de titelaspiraties."

Lukaku flirtte tijdens het interview openlijk met een terugkeer naar Italië. "Ik heb altijd gezegd dat Inter in mijn hart zit en ik hoop oprecht dat ik op een dag terugkeer. Ik ben verliefd op de Italië", aldus de Belgische aanvaller, die op een vervelende manier vertrok afgelopen zomer. "Aan de supporters van Inter wil ik mijn excuses willen aanbieden, want ik had het anders moeten aanpakken. Ik had het eerst met jullie moeten communiceren, want de dingen die jullie voor mij, mijn familie, mijn moeder en mijn zoon hebben gedaan, zullen me altijd bijblijven."

Tot dusver is zijn terugkeer op Stamford Bridge nog geen succes gebleken. De aanvaller is onder Tuchel niet altijd zeker van een basisplaats en staat in de Premier League op vijf doelpunten in dertien wedstrijden. In de laatste twee wedstrijden van het afgelopen jaar was de Belg overigens wel trefzeker. Tegen Brighton & Hove Albion scoorde hij de enige goal van de Londenaren, waardoor het duel eindigde in 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen