Barça kent maandag toekomst Dembélé en ontvangt goed nieuws

1 januari 2021, 21:55

De onderhandelingen tussen Ousmane Dembélé en FC Barcelona waren vastgelopen, maar de Spaanse grootmacht gaat komende maandag nog één ultieme poging wagen om de Fransman binnenboord te houden. Diverse Spaanse media schrijven dat maandag het allesbeslissende gesprek tussen de club en het management van de speler zal plaatsvinden.

Mocht het Barcelona niet lukken om het contract van Dembélé te verlengen, zal het de buitenspeler per direct op de transferlijst plaatsen. Het hoopt op die manier toch nog een deel van de geïnvesteerde 135 miljoen euro terug te verdienen. Mocht dat niet lukken, dan vertrekt hij komende zomer transfervrij. Xavi bevestigde op de persconferentie dat de club weer met hem in gesprek gaat.

"Ik ben niet teleurgesteld in hem, het is een onderhandeling. Zijn management is moeilijk, maar ik denk dat er geen betere plek is dan hier bij Barcelona. Ik hoop nog altijd dat hij blijft, want het is een belangrijke speler voor ons." Verder ontving FC Barcelona ook nog goed nieuws uit de ziekenboeg. De ploeg speelt zondag tegen Mallorca, maar kreeg te maken met een corona-uitbraak.

Lees ook: 'Juve flikt het weer en haalt transfervrij topper binnen

Van de met corona besmette spelers zijn er inmiddels twee weer negatief getest. Clement Lenglet en Samuel Umtiti zijn daarom beschikbaar om in actie te komen tegen Mallorca, de vraag is alleen hoe fit ze zijn. Dat komt de club uitstekend uit, want het heeft buiten de tien besmettingen ook nog te maken met een handvol blessures en een schorsing van Sergio Busquets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen